onsdag, august 12

Kriminalitetspolitikk

Knut Storberget skryter av at han har fjernet soningskøene. Ja, men det er ikke akkurat verdens vanskeligste sak. Det er jo bare å slippe fanger ut lenge før tiden, strupe ressursene til politiet, og la kriminelle narkolangere og hverdagskriminelle vandre fritt på gatene.

Oppklaringsprosenten på vinningskriminalitet er 15 %! Det betyr at 85 % av lovbruddene ikke blir straffet, og at 85 % prosent av lovbryterne ikke blir tatt. Gratulerer Knut! Dette er virkelig bra..

Knut Storberget har brukt ressursene sine på å kjempe mot politiet fremfor å kjempe mot kriminelle. Dette har ført til at folk er utrygge, ikke bare på natten i Oslo, men på dagtid i sine nærområder. I det siste har vi kunnet lese om mennesker over 90 år som blir slått ned og ranet i sine egne hjem, grove overfallsvoldtekter, bankran og en endesløs rekke hverdagskriminallitet.

Dette er direkte flaut.

FrP vil gi innbyggerne tryggheten tilbake, vi vil styrke politiet, vi vil heve straffene, og vi vil sende kriminelle asylsøkere ut av landet.

Knut har misslyktes. La FrP overta, slik at vi får tryggheten tilbake i samfunnet.

7 kommentarer:

  1. Hvis hasj og marihuana ble lovlig ville man kunne frigjøre mye plass i fengslene og fokusere på mer alvorlig kriminalitet.

    SvarSlett
  2. Men hva skal FrP gjøre da? Trygghet er ikke noe som kan gis via skatteseddelen eller i posten. Dessuten: jeg har aldri følt meg utrygg grunnet kriminelle asylsøkere.

    Jeg var mer utrygg da FrP sammen med Høyre og KrF tok fra arbeidsledige to dager med dagpenger i den verste perioden i arbeidsfolkds liv: når de mister jobben!


    At FrP og Høyre også ønsker at syke mennesker maks skal få 80% av lønna under sykdom gjør meg utrygg. Tenk så mange som vil få redusert inntekt under pandemier som f.eks svineinfluensaen....eller ved kreftsykdom!!!

    Og kanskje jeg blir enda mer utrygg når FrP ønsker alkoholsalg på bensinstasjoner, samtidig som de vil ha høyere fartsgrenser...

    FrP, DET er skremmende det!

    SvarSlett
  3. Hei anonym 1: FrP vil ikke legalisere narkotika.

    Hei anonym 2: mulig du ikke har følt deg utrygg av kriminelle asylsøkere. Jeg tror de 38 offrene etter grove overfallsvoldtekter begått av kriminelle asylsøkere er uenig med deg. Eller alle de som er ranet, eller slått ned..

    God sommer/høst til dere anonyme kommentatorer, jeg setter pris på dette :-)

    SvarSlett
  4. FrP kan ikke stoppe asylsøkere, da må Norge gjerdes inn og veier, tog, båter og fly må blokkeres over hele landet. All internasjonal handel til og fra Norge ville da stoppet opp, og da er vi ruinerte.


    Dagens regjering har den strengeste asylpolitikken Norge noengang har hatt, mye strengere enn da FrP støttet Bondevikregjeringen og gjorde INGENTING med asylproblematikken.... Men prate om det FØR valget for å fiske stemmer, det kan FrP tillate seg...

    SvarSlett
  5. Anonym: Norge er det landet i europa som tar inn flest asylsøkere i forhold til innbyggertall.

    Norge tar inn 4 ganger så mange som Danmark og Finland til sammen.

    Det er klart vi kan gjøre noe med denne ukontrollerte asyltilstrømmingen!

    Aldri før har det kommet flere asylsøkere til Norge enn hva som er tilfellet i år.

    Vi skal stramme inn, og det lar seg fint gjøre uten at man "gjerder" inn Norge. Det var et litt dårlig argument for å si det mildt..

    Ønsker deg også en flott onsdagskveld videre :-)

    SvarSlett
  6. Jeg er enig i at det kan bli for mange asylsøkere, men det er jaggu med for mange FrP'ere også.

    Men Berget, hvis ikke gjerdet som anonym (18:41) over skrev, kan du fortelle hvordan denne strømmen av asylanter skal stoppes?
    Jeg synes anonym over stiller et svært godt spørsmål, men du svarer ikke!

    SvarSlett
  7. Hei Anonym.

    Hver fjerde nordmann er pr. dags dato støttende til FrP, så ja, det er mange.

    Hva gjelder asyltilstrømmingen:

    - Vi vil innføre 48 timersfrist for behandling og utsending av grunnløse asylanter.
    - Vi vil ha langt stengere krav til familiegjennforening.
    -Vi vil heve forsørgergrensen kraftig
    -Vi vil ha 24-årsgrense for henteekteskap

    Dette er bare noen få av tiltakene vi ønsker å iverksette.

    Se til Danmark, der har de innført mange av de samme tiltakene og fått redusert asylstrømmen betydelig.

    SvarSlett