mandag, august 24

Aftenpostens bakvendtland

Aftenposten har samlet sammen noen røde "eksperter" som hevder det blir mer kriminalitet med FrP i regjering. Da må det i så fall være SVs væpnede revolusjon man har regnet inn i analysene sine.

Hvordan Aftenpostens eksperter, som forøvrig har sympatier med langt mer venstreradikale holdninger enn SV, klarer å få mer politi, strengere straffer og redusert asyltilstrømming til å bli økt kriminalitet, ja det er bare mulig å forstå i bakvendtland.

La meg liste opp noen punkter i FrPs politikk:

- En betydelig styrking av politiet
- Strengere straffer
- Fjerning av strafferabattsystemet
- Et fengselsår skal være 12 mnd, ikke 9
- Det settes inn betydelige tiltak mot hverdagskriminalitet
- Asyltilstrømmingen reduseres betydelig - Lukkede mottak for ID-løse asylsøkere.

Er det noen som med vettet i behold kan hevde at dette fører til mer kriminalitet?

FrP vil innføre mye av den politikken som ble gjennomført i New Yorke på 90-tallet. Ved å innføre nulltoleranse for hverdagskriminalitet, styrking av politiet og strengere straffer, klarte man å redusere kriminaliteten med over 40 %, antall drap gikk ned med over 60 %, og listen er lengre.

Er det noe som skal prioriteres i et samfunn, så er det folks trygghet for liv, helse og eiendom.

Pilene peker i gal retning unger de rød-grønnes ledelse, oppklaringsprosenten går drastisk ned, antall kriminalsaker går betydelig opp.

Av over 30 overfallsvoldtekter i Oslo, er samtlige begått av ikke-vestlige innvandrere og asylsøkere. Er det rasisme å påpeke dette? Det handler ikke om rasisme, det handler om lover og regler. Lover og regler som skal følges enten du heter Ola Nordmann eller Ali.

Hva jeg syns om Aftenpostens "eksperter"? Jeg mener de har mistet kontakten med virkeligheten og fremstår som noen innsnødde tullinger uten troverdighet.

Hva blir det neste? FrPs styrking av helsevesenet med 1,5 milliarder fører til mer sykdom?
FrPs satsning på bedre veier fører til at flere benytter seg av hest og kjerre?

Jeg blir matt.

3 kommentarer:

  1. Nei, men det er kanskje rasisme -- eller i alle fall en grov forvrengning av virkeligheten -- når man ikke samtidig nevner at overfallsvoldtekter utgjør bare 10% av anmeldte voldtekter og at bare 10% av alle voldtekter anmeldes. (Skjønt jeg vil anta at overfallsvoldtekter forholdsvis mye oftere anmeldes enn andre voldtekter.)

    De aller fleste voldtekter skjer innendørs -- ofte i forbindelse med fest og inntak av alkohol (så her vil lengere skjenketider, billigere alkohol og større kvote *virkelig* "hjelpe"), og vanligvis av noen offeret kjenner -- svært ofte en ex-kjæreste, kjæreste, ektefelle eller venn. "Date-rape" er et større problem enn overfallsvoldtekter.

    Videre er det et faktum at et stort flertall av personene dømt -- og for den saks skyld anmeldt -- for voldtekt i Norge, er etniske nordmenn. (Ingen overaskelse der, men noe FrP "glemmer" å nevne.)

    Til sist er det generaliseringen. Ja, disse 30 er åpenbart ikke mors beste barn... men det store, store flertallet av Oslos mange tusen ikke-vestlige innvandrere har (ifølge samme statistikk) *ikke* begått overfallsvoldtekter; så hvorfor trekkes da *disse 30* frem som "typiske innvandrere"? Og hvorfor gjøres ikke den samme generaliseringen om etniske-nordmenn, på bakgrunn av det *enda større* antallet etniske nordmenn som har blitt dømt for voldtekt?

    For all del trenger innvandrere å lære å respekter kvinner og at "Nei" *betyr* "Nei"... men jammen trenger ikke mange etniske nordmenn også å lære dette!

    SvarSlett
  2. Kan FrP trylle gratis fengselsplasser opp av hatten? Bortsett fra å spille de samme platene om og om igjen, har dere noen argumenter mot undersøkelsens konklusjoner? Hvorfor denne paranoiaen om at alle som argumenterer mot de hjernedøde forslagene deres er "røde", "sosialister" og hører til på denne skumle "venstresiden" som snart inneholder absolutt alle til venstre for de blålilla ansvarsløse i den overvokste protestbevegelsen?

    Nedgangen i kriminalitet etter innføringen av New Yorks nulltoleranse kan ikke tilskrives disse reglene siden det var en tilsvarende nedgang i Boston samme tid, og de hadde ikke slik nulltoleranse. Men jeg antar da dette ble påpekt holdt du deg for ørene og ropte ut Trosbekjennelsen - dvs. partiprogrammet...

    Altså: Det at praktisk talt ALLE utenfor FrP argumenterer mot partiets påstander og fantasiprodukter er at dere TAR FEIL!

    SvarSlett
  3. Hei Koppe og JadedGamer.

    Ja, majoriteten av innvandrere er selvsagt hverken voldtektsmenn eller kriminelle. Men, det er et faktum at innvandrere er sterkt overrepresentert på kriminalitetsstatistikken, det kan man ikke benekte.

    Det er nok av bevis for at strengere straffer og mer politi fører til mindre kriminalitet. Dersom dere mener noe annet så vil jeg svært gjerne se statistikk på dette.

    En av ekspertene til Aftenposten har uttalt at han er i mot straff. Det syns jeg er en dårlig og naiv idè for å si det mildt..

    Dere kan kalle FrPs politikk hva dere vil, men så lenge vi får hindret at kvinner og jenter blir voldtatt og misbrukt, ja da står jeg oppreist i stormen.

    Det er faktisk noe som er viktigere enn å "krangle" med dere på venstresiden. Folks trygghet, jenters sikkerhet på gatene og den vanlige mann i gatas rett til å bevege seg fritt uten å bli ranet eller slått ned, ja det er jeg rede til å stå for.

    Mvh

    Ole Berget

    SvarSlett