fredag, juli 31

Stemningsrapport fra innsiden av stortinget

Det nærmer seg helg og de fleste partiene ser ut til å ha startet helgen for lengst. FrP er godt representert på stortinget også i dag, både hva gjelder ansatte og innsatte. Meningsmåling og skipsforlis er vel det som har preget dagens samtaler i maktens korridorer.


Dagen i dag har vært preget av skipsforliket ved Langesund i Telemark. Vår stortingsrepresentant fra Telemark, Bård Hoksrud, har reist til Langesund for å følge utviklingen nøye. Det som er viktig nå er å gjøre alt som kan gjøres for å begrense skadene og rydde opp. Det er bra at Bård følger saken!

Bergens Tidene publiserte i dag en landsomfattende meningsmåling, hele målingen kan leses på følgende link: http://www.hegnar.no/valg09/article385943.ece

FrP får litt over 28 prosent, en fremgang på over 3 %, mens Høyre går ned på 10-tallet. Til de av dere som tror det er bløtkake og ekstra skinkeskive på lunsjen av den grunn, så vil jeg bare si at dette er langt fra sant. Vi er veldig klar over at meningsmålinger svinger, og ikke minst: Det er fortsatt svært lenge igjen til valget. Vi har heller ingen skadefryd over at Høyre gjør en katastrofal måling. Det som er gledelig nå, er at det ser ut til å være en relativt god overvekt på borgelig side, noe som også er tilfellet i et gjennomsnitt av junimålingene.

Vi er veldig innstilt på at dette ikke skal være en hvilepute. Vi vet at Arbeiderpartiet med LOs millioner i ryggen kommer til å kjøre en knallhard valgkamp, og derfor må vi stå på til siste slutt!

Ønsker dere alle en riktig god helg, og beklager at dagens blog ikke er spesielt kontroversiell eller innholdsrik. Kommer langt sterkere tilbake på mandag.. Da er det medisinering av eldre demente for å spare penger som står på dagsorden. Dette er direkte groteskt og det er flaut at det skjer i verdens rikeste land. Les dagens Dagblad for mer informasjon.

4 kommentarer:

  1. Hm..hmmm "Maktens korridorer"? Makten ligger hos Folket..... og snart er det valg ;o)

    SvarSlett
  2. Bare et utvannet begrep. Makten ligger hos folket, og det er jeg sannelig glad for :-)

    SvarSlett
  3. Må bare passe på litt. God helg til alle dere der inne.

    SvarSlett