tirsdag, juli 28

Det er folk på stortinget!

Etter noen rene politiske innlegg, er det nå tid for å skrive litt om det som skal være hovedinnholdet på denne bloggen; Valgkampen sett innenfra FrPs stortingsgruppe.

Det er fortsatt litt lite med folk på stortinget, og det er ikke akkurat trangt om plassen i korridorer, kantine og treningsrom. Jeg tror ikke jeg er for politisk farget hvis jeg hevder at FrP er det partiet som er best representert på jobb om dagen, både hva gjelder ansatte og "innsatte".

Siv er tilbake på jobb etter noen velfortjente fridager. Det virker som hun er veldig klar for å ta fatt på maratonløpet frem mot 14. september. Dette lover godt!

Traineene våre, kommunikasjonssjefen, samt noen av oss rådgivere holder skuta gående, spesielt hva gjelder mediearbeide. I disse dager er det stort sett mediaarbeid det dreier seg om, ettersom stortinget ikke har møter og pågående saker. Forsåvidt utrolig greit å være på jobb, uten at det ligger 20 proposisjoner, representantforslag og meldinger i komiteen.

Dagens mediebilde var etter mitt syn rimelig "rolig" i forhold til politiske saker. Det er derfor ingen gledeshopp eller panikksvette på oss som er på jobb. Harald Nesvik er aktiv om dagen, å har litt media på svineinfluensaen og et par andre saker. Det er helt utrolig hvordan det går ann å la være å kjøpe inn nok respiratorer i god tid før pandemien kommer. Andre land rundt oss er godt i gang, mens Bjarne Håkon Hanssen åpenbart må være på ferie. Nå kan vi komme til å risikere at vi ikke får nødvendig utstyr i tide. Skandaløst slapt av Bjarne Håkon spør dere meg!

Ellers er det ikke veldig mye som "rører" seg her på huset om dagen.

Oppsummering av dagen ligger ann til å bli - Terningkast 4 - En vanlig, flott FrP-dag på stortinget.

2 kommentarer:

  1. Betryggende å vite at der er noen som ivaretar og vedlikeholder borgernes interesser i sommermånedene.

    Tine D. Daae

    SvarSlett
  2. For å sitere Elin Ørjasæther sin kommentar, jeg tror den sto i E24:

    "Fremskrittspartiet er en gjeng politikere som står tidlig opp, jobber hardt og er det hodejegere kaller «sultne». I motsetning til alle de late huskattene i andre partier."

    Hun skrev videre:

    "Hvis Fremskrittspartiet gjør et brakvalg til høsten skyldes det ikke billig retorikk, skittent spill eller nazi-likheter. Det skyldes hardt arbeid og ekte engasjement, og politikere i andre partier som ikke tar sakene de snakker om nok på alvor."

    SvarSlett